emira 1Nadat de eerste geruchten waren doorgesijpeld gedurende afgelopen najaar (. . . er komt iets blauws. . . ) was ie tijdens onze winterfair in levende lijve te bewonderen: de Emira. Natuurlijk begint de winterfair om 13.00 in de middag maar evengoed waren de eerste belangstellenden er al om 11.00 om dit nieuws te zien. Willem van de Kooi liep er met de garage familie als een trotse pauw bij en dat mocht ook . . . . wat een plaatje van een sportscar is het!

IMG 2199AAlweer was een groot aantal leden op de winterfair afgekomen en werden we verrast met een heuse (en charmante) barista die de heerlijkste koffie aan ons serveerde. In de garage zelf stonden weer de tafels opgesteld van de -veelal vaste- “handelaren” in Lotus trivia: boeken, schaalmodellen, onderdelen, chocolade, heerlijke tosti’s (dankjewel Marina!), onze vaste aanbieder van roadtrips en fijne catering die ons ontzorgde met frisjes, biertjes en wijntjes. Het is leuk om te zien dat zowel in de garage als in de showroom de tijd te kort was om met iedereen te kletsen en herinneringen op te halen van afgelopen jaar.

IMG 2231Maar ja, er was natuurlijk slechts één hoofdrolspeler: strak gelijnd, in schitterend blauw, stoere wielen, de Emira. Hoeveel leden hebben er al eentje besteld? Cijfers zijn daarover niet bekend, wel weten we dat er al meer dan 20 in Nederland zijn verkocht en dat de kopers de auto “ergens in 2022” kunnen gaan ophalen bij Van der Kooi. Lucky guys!