Lotus de FilmGisteravond op 26 september is de Film "Lotus" onder regie van de debutant Pascale Simons en naar het script van Philip Delmaar zeer feestelijk gepresenteerd op het 31e Nederlandse Film Festival in de Stadsschouwburg van Utrecht.

Het verhaal bestaat uit een aantal personages die eenzaam zijn in Rotterdam. Een groot aantal Nederlandse acteur spelen in de film mee zoals: Monic Hendrickx, Edda Barends, Gaite Jansen, Chris Zegers, Georgina Verbaan, Jack Wouterse, Frieda Pittoors, Joris Smit, Birgit Schuurman, Nasrdin Dchar, Raymond Thiry, Gwen Maduroen Bruno Vanden Broecke.

Het was een indrukwekkende film die er zeker mag wezen.

Lotus Club Holland was gevraagd om de cast naar de rode loper te rijden. Jan-Bart met een rode Lotus 7, Yvo en Henk met een Elise en Monique met een Evora deden dit met veel plezier. Helaas hadden we wat regen dus niet ieder gast kon open en droog gebracht worden.

Waarom de film de naam Lotus heeft gekregen is mij nog niet duidelijk. Er komt slechts gedurende een paar seconden een speelgoed rode Lotus 7 in beeld. Natuurlijk is Lotus wel een mooie naam (voor een auto en film). Meer informatie www.lotusdefilm.nl.