Agenda

MaartenMemorial
Woensdag, 29. Mei 2024, 10:00 - 19:00
Hits : 267

mm logoLijkt MaartenMemorial aan de buitenkant louter een automotive karakter te hebben, dit jaarlijks terugkerende evenement kent diens basis in vriendschap, nalatenschap, herdenking en het leven vieren, waarbij de liefde voor het exclusieve automerk Lotus en andere exclusieve merken sportwagens een grote hoofdrol speelt.

100 Rijders nemen 100 kankerpatiënten; Passagiers (& hun Naasten), mee op pad in belachelijke gave sportbolides. Zo bezorgen wij hen een fantastische, onvergetelijke ‘fijne dag’ en worden zij meegenomen in Maarten’s nalatenschap door zijn verhaal te vertellen. 

We starten bij Rotterdam Ahoy en rijden via de lunchlocatie naar het hoogtepunt van de dag: Circuit Zandvoort, voor een aantal snelle demonstratieronden. Een spectaculaire ervaring!

In ons secundaire doel richten wij ons op fondsenwerving voor de doelstelling van de in 2023 geïntroduceerde MM-Grant ten behoeve van het Maarten van Sten Laboratorium | Erasmus MC Kankerinstituut, Rotterdam. De MM-Grant wordt elke nieuwe editie geüpdatet. Binnenkort verschijnt de 2024 versie die je hier op de homepage via een link kunt lezen.

Op woensdag 29 mei as. wordt de 18de editie georganiseerd. Vanaf zondag 4 februari kun je je aanmelden. Rijd je mee? 

Locatie Ahoy --> Lunchlocatie --> Circuit Zandvoort
De 18e editie alweer!