VoorjaarsritHet was weer een feest. Bij aankomst stond de parkeerplaats, die goed zichtbaar was door onze beachvlaggen, al helemaal vol met mooie Lotussen. Diverse mensen uit de buurt kwamen kijken naar het mooie kleurspel waarschijnlijk getriggert door hier en daar een decibelletje te veel. Na de heerlijke gebak en de verse koffie (thee) was het aanschuiven op het terras waar iedereen wel een gesprekspartner had gevonden.

Tegen starttijd vroeg Jack (en Ankie) als de uitzetters van de rit, om even centraal te komen voor een kort introductie. Hij gaf nog wat aanwijzingen en tips om de route goed te rijden en de objecten op de foto's onderweg te vinden.

Langzaam daarna vertrok iedereen om het eerste deel van de rit te rijden. Onderweg een paar foto's in de juiste volgorde zetten maar vooral de juiste weg vinden om aan te kunnen schuiven na 2 uur rijden op de lunch locatie. De middagrit was eveneens 2 uur en ook hier moesten foto's in de juiste volgorde gezet worden. Wij hadden een extra stop om onderweg toch even die heerlijke asperges te kopen die in Brabant overal uit de grond springen.

Op de finishlocatie stonden Jack & Ankie klaar om de formulieren in ontvangst te nemen. Wie had de foto's in de juiste volgorde gezet. De uitslag was na het stellen van een ex-aequo vraag:

  1. Sjaak en Astrid Stam (ja, wederom die BMW rijder)
  2. Victor Asselberghs met Kevin
  3. Wisse van Vliet en Coen van Drunen.

Alle winnaars ontvingen een Brabants prijzenpakket met een fijn biertje, een routeleesklemplankje, Peijnenburg koek, een autotijdschrift, een flesje Roois koffielikeurtje, en een brabantse theedoek.

Ondanks dat Henri z'n camera was vergeten, heeft hij toch weer heel wat foto's gemaakt die terug te vinden zijn in de galerij.