Kasteel DuivenvoordeDit jaar was de Maarten Memorial eerder dan andere jaren zodat op deze speciale 15e editie meer mensen mee konden rijden en er minder vakantie conflict waren. Zoals alle jaren was het weer een feest. Bij Ahoy werden de auto's gestikkerd en werd er kennis gemaakt met de bijrijder. Daarna een rit naar het mooie Kasteel Duivenvoorde waar een meer dan perfecte lunch werd verzorgd. Deze keer op een nog mooiere locatie zodat we uitkeken op het kasteel met in de tuin alle prachtige auto's.

Na de lunch reden alle wagens naar het circuit in Zandvoort. In deze rit zitten wat minder tunnels en dat vonden de bijrijders wel jammer. Niets is zo leuk om met een paar auto's even wat lawaai te maken in de tunnels.

Op Zandvoort zijn weer een paar mooie rondjes gereden. Gelukkig is alles goed gegaan met uitzondering van een ontplofte accu en een auto die na wat grind geschept te hebben deze vrolijk verdeelde over het circuit.

De BBQ was perfect en na de loting van cadeaus en het veilen van een 10-tal stukken had deze dag toch weer ruim 85.000 euro opgehaald voor de Daniel den Hoed kliniek. Laten we hopen dat dit ook weer snel mag bijdragen in een middel om kanker nog beter te kunnen bestrijden.

Er was door Jan-Bart een speciale editie gemaakt van LotusLetters die hier gelezen kan worden. Het is een groot bestand dus het duurt even voordat het geladen is.