British Cars & Lifestyle Lotus showDit weekend heeft Lotus Club Holland weer acte de présence gegeven op de British Cars & Lifestyle beurs in Rosmalen.

Wederom een succesvol weekend met vele bezoekers die natuurlijk ook erg geïnteresseerd waren in Lotus. Carl van Reekum, Bauke Kooistra, Maarten van Helden en Willem van der Kooi hadden een/hun wagen beschikbaar gesteld voor de presentatie. Vele leden kwamen langs voor een frisje of kop koffie en natuurlijk voor een lekkere koek. Vandaag om 18:30 stonden de auto's weer op de weg en is Willem van der Meijden weer onderweg met zijn camper en daarachter de Esprit van Bauke om deze terug te brengen naar Friesland om vanavond om 01:00 weer thuis te zijn. Een weekend die vrijdag al vroeg begon.

Volgend jaar willen we weer maar dan is er echt meer hulp van de leden nodig. Misschien mag jij dan wel een fantastisch mooie Evora weer terugrijden naar van der Kooi in Houten. 

Evora van Gales

Voor mij en Bauke was dat de kers op de pudding. Wat een fantastisch wagen die origineel van de CEO (Gales) van Lotus was. Het staat te koop voor ongeveer €149.000 bij Willem van der Kooi.

De foto's van onze vaste fotograaf Henri staan in de galerij.