National Oldtimer Festival Het NOF op Circuit Park Zandvoort heeft traditioneel vaak mooi weer maar deze keer was het zwaar bewolkt en viel de regen met bakken naar beneden. Het late bericht dat de LCH-tent toch ook deze keer zou worden opgezet heeft een aantal leden naar het circuit gelokt maar de opkomst was veel geringer dan anders. Het rondje vrij rijden dat toch een lokkertje moet zijn bracht samen met de Seven Club slechts 15 auto's totaal op de baan. Degenen die daaraan meededen hebben zeker genoten.

Mooi dat weer 2 Eleven replica's acte de présance gaven, dat was ook voor het publiek heel aantrekkelijk. Frans Bakker had voor de gelegenheid zijn oranje Koni overall aangetrokken en dat in combinatie met zijn retro helm en racebril in de zwarte Eleven maakte hem een gewild fotogeniek object. Ook de BRG Eleven met de rappe Escort motor trok de nodige belangstelling. Leuk dat er naast de Elises, Exiges, een Europa S1, een Esprit Turbo, en een Elan M100 ook een Lotus Omega was.

Willem en Ronald hadden als altijd koffie, koeken en broodjes voor de lunch. De lang blijvers verscholen zich uiteindelijk in de camper van Willem. De bestuurders van de LCH achter het stuur zittend is een tafereel dat we maar zelden zien. De stemming heeft niet geleden onder de regen en velen vonden het leuk elkaar weer even gesproken te hebben.

Meer foto's van deze gezellige dag in de galerij.