Maarten MemorialWederom een zon overgoten dag om met patiënten en medisch personeel van de Daniel den Hoed Kliniek uit Rotterdam naar Circuit Park Zandvoort te rijden. Uiteindelijk was er weer een respectabel aantal exclusieve sportwagens aan de start en vooral ook auto's die wij niet eerder hebben gezien zoals de Bristol V8, een Dodge Viper, Shelby Mustang, een erg vroege en zeer fraaie Porsche 256, een Amerikaanse klassieker, vele Ferrari's waaronder een replica P4, maar ook de nieuwste Jaguars F met indrukwekkend uitlaat geluid. Veel bekende Lotus Elises en Exige waren onder de deelnemers maar ook de 1e in Nederland verkochte Exige S die onder de kenners veel bekijks trok.

Leuk ook een vrouwelijke rijder met een Evora die daarmee de enige Evora in het rijders veld was. De bestickeraars deden schijnbaar moeiteloos een giga klus door alle autos' tijdig te voorzien van sponsor-stickers. Leuk dat er nu twee Elans Plus 2 aanwezig waren en ook twee Elans M100. Hartverwarmend om te ervaren hoe dankbaar de mensen zijn een dagje zo verwend te worden met een fantastische rijervaring. De BBQ met biologisch vlees van de Groene Weg en toebereid door Abacadabra was een enorm succes net als de overheerlijke verse espresso en cappuccino van het Kaldi-team. Vrijwel nadat de BQ op zijn einde liep en de veiling van start ging begon het zachtjes te regenen maar dat deerde niemand na zo'n hete dag, gewoon een fijne verkoeling.

De weer zeer geslaagde dag eindigde met een opbrengst van €.79.000 een heel mooi bedrag al zou zonder de effecten van de economische malaise waarschijnlijk weer een ton Euro gehaald zou zijn. De Daniel den Hoed Kliniek was in elk geval zeer blij met deze jubileum-bijdrage want het was al weer de 10 editie na het overlijden van Maarten van Sten op 4 augustus 2004. Ad en Jenny van Sten hadden een bijzondere foto van Maarten bij zijn oranje Elise laten afdrukken op verfdoek als blijk van waardering voor de enorme inzet van alle vrijwilligers, die elk zo'n foto ontvingen.

De foto's van Henri staan in de galerij.