Great BritishAls je betrokken bent bij het organiseren van een evenement, dan maak je niet alles mee wat er gebeurt. klinkt raar, maar heeft alles te maken met de bezigheden ter plekke. Toch een korte impressie:

Een Lotus Club Holland bijeenkomst met maar liefst 34 ingeschreven Lotussen! Een behoorklijke opkomst, al is het als percentage van ons ledenbestand niet echt veel. We mochten leden begroeten met auto's uit vervlogen tijden tot en met nu, een redelijk goed beeld van de auto's die Lotus bij het publiek bekend hebben gemaakt, al ontbraken er een aantal types.

Behalve genieten van Engelse auto's en van races met klassiekkers hadden we in samenwerking met de Super Seven Club Nederland (nogmaals dank Harm!) ook de mogelijkheid om op het circuit te rijden. Slechts 7 Lotussen werden hiervoor aangemeld en aan de gezichten van de chauffeurs te zien hadden deze deelnemers hier geen spijt van! Wellicht iets om te onthouden voor een volgende keer. Ed Waalewijn had helaas pech met een los contact in zijn Europa en besloot geen risico te nemen. Ook werd een van de deelnemers wegens een te hoog antaal decibellen van de baan gehaald. Jammer, maar het werd sportief opgepakt door de chauffeur!

We hadden de beschikking over een pitbox waar voor de leden weer gratis koffie, frisdrank en als lunch broodjes beschikbaar waren. Enkele Donington bezoekers vroegen zich af waar de stroopwafels toch waren... Deze pitbox werd al snel verdubbeld qua oppervlak toen bleek dat de andere helft niet was verhuurd. Zo creëerden we met wat tafels en stoelen een riant trefpunt voor oude bekenden en hoewel de temperatuur niet echt mee zat heerste er heerste een gezellige sfeer. Er viel dan ook veel te zien en te bespreken op het circuit.

Toen in de middaguren de regen viel, werd het snel rustiger in de paddock. Ondanks het mindere weer een leuke dag die voor herhaling vatbaar is, al zou het mooi zijn als het haalbaar is om een evenement als dit niet samen te laten vallen met moederdag.

Great British Great British Great British Great British Great British Great British Great British