British Autojumble 24062012 DSC6987Nat, koud, veel paraplu's en relatief weinig bezoekers en merkenclubs in vergelijking tot andere jaren.

Een meeting voor echte liefhebbers en die waren er dan ook wel maar korter dan gewenst. Willem van der Meijden had zijn camper meegenomen en de bekende Lotustent. Samen met Ronald Ringma zorgden zij voor de gastvrijheid met koffie, gebak, kaas en de nodige films om ons te vermaken. Zelfs aan opklapbare fauteuils was gedacht de clubleden die wel gekomen zijn werden zeer gastvrij onthaald.

De cabrio's waren deze keer allemaal gesloten en zelfs handdoeken en dweilen waren nodig om alles leefbaar te houden. Er waren enkele bijzondere auto's waaronder een originele Sabra uit 1967 van een Belgisch echtpaar die er graag over vertelden zitten onder hun cabriodak met beslagen ramen.
De Dixielandband had het moeilijk want naast de normale afvoer van vocht moest nu ongeveer een drainage worden aangelegd om te kunnen blijven spelen, het was dan ook af en toe echt stil. Hier een foto-impressie en in de volgende LL een wat uitgebreider verslag.