DSCF2423

Op vrijdag 8 oktober zijn ruim 40 klanten van "van der Kooi sportscars" vertrokken naar de Lotus fabriek in Hethel.

Om 07:15 werden we verwacht bij het meetingpoint op Schiphol. Na inchecken, wachtten, vliegen en een busreis kwamen we aan bij de Lotus fabriek in Hethel. Daar werden we geïnformeerd over de dagindeling en verdeelt in twee groepen. Groep 1 ging de fabriek bezoeken en groep 2 ging in groepen van 5 wagens het circuit op met een ervaren instructeur onder het motto: "Scare Yourself Sensible".

 Een waanzinnige ervaring, fantastische instructies, een prachtig circuit en bovenal natuurlijk een schitterende Elise model 2010. Na de middaglunch werd er gewisseld. Nadat iedereen had gereden en de fabriek had bezocht kregen we de "kers op de pudding". De instructeurs namen ons mee voor 2 ronden over het circuit. Dit was werkelijk een geweldige ervaring. Als je dacht dat je kon rijden dan wist je na deze ervaring dat je eigenlijk rijdt als een oude man.

Helaas aan alles komt een einde en na een terugreis was iedereen weer om 23:00 uur op Schiphol.

Deze dag zal niemand snel vergeten. Volgende jaar worden er waarschijnlijk nog een paar fabriek bezoeken door "van de Kooi Sportscars" georganiseerd en we hebben maar één advies, zorg dat je erbij bent.

De foto's staan in de galerij.