Line-upOp 23 mei was de eerste circuittraining met Van der Kooi sportscars op het politiecircuit in Lelystad. Na een uitgebreide instructie, immers iedereen wilt ook weer heel naar huis, was het tijd om kennis te maken met het circuit. De groep was opgesplitst in twee equipes zodat iedereen veel kon rijden.

Mark Fullalove die ook voor Lotus Engeland in de Europese GT4 klasse rijdt was aanwezig en gaf iedereen instructies om te laten zien wat voor potentie in hun auto verscholen ligt. Na vele vermoeiende en zeer warme rondes, want Mart van der Kooi had zijn KNMI bonnen ingeruild voor weer met 25 graden, ruilde de equipes van track zodat het andere deel van het circuit ook verkend kon worden. In de middag na de lunch was het tijd voor het echte werk.

Als toeschouwer was goed te zien aan de gezichten dat iedereen er erg veel plezier aan had. Op de foto's in de galerij kan je zelf zien dat het een groot evenement was.
Ook op YouTube is een filmpje te zien.

Update van Victor en Mart:
Mijn Elise heeft het wonderwel uitgehouden (wat niet van iedereen gezegd kan worden: 1 x S1 die niet wilde starten (alleen als hij koud was), 1 x Exige S2 SC waarvan de inlaatbuis losgeraakt was (maar simpel gerepareerd kon worden) en nog een S2 die ik op het einde van de dag bij een ANWB bus zag staan). Alleen mijn banden hebben nu wat rimpels en ik vermoed voor het eerst olieverbruik. [De foto's van Victor staan ook online.]