Klaar voor de startOndanks het slechte weer hebben nagenoeg alle leden zich gemeld op het startpunt in de Meern. Na de koffie met gebak gaf Marion uitleg over de route die via bol-pijl werd aangegeven. Tijdens de route moesten een aantal foto's herkend worden en in de juiste volgorde geplaatst worden.

 

In de galerij staan de foto's van dit evenement.

Na de uitleg vertrok iedereen met de kap op want de regen kwam met bakken uit de lucht. Er was één die-hard (Yvo) die zich niet liet weerhouden door het weer en zonder kap vertrok (maar wel een hoedje op had). De zeer mooie route eindigde voor de lunch in een Chinees Wok Restaurant in Alphen aan de Rijn.

Na de voortreffelijke lunch kregen we het vervolg van de route uitgereikt die ook op basis van bol-pijl en foto's ons zou leiden tot een restaurant nabij Slot Haarzuilens. Naast het correct in volgorde zetten van de foto's moest ook een antwoord gegeven worden op de vraag "Hoeveel inwoners heeft Zweden in 2008".

In het restaurant werd nadat iedereen gearriveerd was de uitslag berekend. Nadat de 3 troetelprijzen voor onder andere onze Belgisch gasten (hoogste rubber verbruik) en voor Lex van ’t Veen (grootste afwijking in kilometerteller) bekend waren gemaakt werden de winaars in het zonnetje gezet.

De uiteindelijke uitslag was:

  • Gedeelde eerste plaats voor:
    • Équipe Wineke van Beek/Marco Jansen van Doorn
    • Équipe Jan-Bart Broertjes en Ruud de Ridder (met telefonische hulplijn van Patrick de Ridder),
  • Derde plaats voor equipe Ronald van de Vliert en Gerbert Boezewinkel

Al met al weer een zeer geslaagde dag waaraan iedereen ondanks het slechte weer een fijne herinnering aan over houdt. Marion van Maanen willen we graag bedanken voor haar inzet.