etten leurOok dit jaar gaan we weer meerdere mooie routes rijden in ons mooie kikkerlandje, en dit keer gaan we voor de voorjaarsrit naar West-Brabant!  Ons clublid Huub Maas heeft tijd noch moeite gespaard om een unieke rit samen te stellen in West-Brabant waarbij de Westpolderplas te Etten-Leur gaat dienen als uitvalbasis. Geen kans om de lunch-of eindlocatie te missen, het zit allemaal op één plek! 

Rondom Etten-Leur liggen er supermooie routes met de nodige variëteit.  Zo gaan we in de ochtend een bosrijke omgeving in, en in de middag een wat meer waterrijk deel van de regio.  Het aantal stoplichten is gelimiteerd (én er kan twee-aan-twee doorgereden worden, altijd leuk voor de sprintliefhebbers!) en de onoverkomelijke drempels zijn zoveel mogelijk vermeden.  Uiteraard zijn er weer GPX bestanden voor de doorrijders.  Het wordt weer puzzelen en memoriseren voor de supermooie LCH bokalen aan het eind van de dag.  De inschrijving is geopend  en er is plaats voor 50 auto’s.  Een betere moederdagtip dan deze rit in het zuiden kunnen we niet bieden; we hopen uiteraard weer op mooie weer en een mooie opkomst!

Inschrijven kan via dit formulier. Leden betalen 10 euro, een bijrijder (niet lid) betaalt 35 euro en mensen die geen lid in de auto hebben betalen 40 euro. Dit alles per persoon.