WW24Het is helaas alweer 5 jaar geleden dat één van de mooiste auto evenementen van Nederland plaats heeft gevonden: Classic Wings & Wheels. Na een aantal onverwachte uitdagingen die leidden tot uitstel op uitstel is het fantastisch nieuws dat de editie van 2024 plaats gaat vinden.

Voor hen die het niet kennen; Classic Wings & Wheels is een eendaags evenement waar bezoekers kunnen genieten van een fantastisch samenspel van spectaculaire auto-klassiekers en unieke historische vliegtuigen. Het uiteindelijke doel van dit rij- en vliegfeest is om een aanzienlijk bedrag aan een goed doel te schenken. Dit jaar zijn dat het zeldzame ziektes fonds, het Slokdarm en Maagkanker Fonds én de Stichting Hoogvliegers. Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Classic Wings & Wheels en de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht en duurt de hele dag.

De 10e editie van Classic Wings & Wheels zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2024 en is, zoals altijd, op luchtmachtbasis Gilze-Rijen (N.Br.). Omdat het een 2e lustrum betreft is er een speciaal programma waarbij onder andere het merk Abarth in het zonnetje staat in verband met hun 75 jarig jubileum.

Net als eerdere edities is ook Lotus Club Holland weer bij dit evenement.  De vorige keer waren we er met 65 auto’s, maar we mogen van de organisatie ook met meer dan 100 komen!  Omdat het evenement op een militaire vliegbasis plaatsvind zijn er wél bepaalde regels die strikt gehandhaafd moeten worden.  
Aanmelden voor dit evenement is mogelijk via het formulier. De kosten voor dit evenement bedragen voor 2 personen 175 euro. Dit is een all-in prijs voor alle consumpties en je sponsort daarmee ook een goed doel. Als je het te duur vindt dan geven we leden een korting van 50 euro. Deze 50 euro legt de club dan bij.